8 Haziran 2012 Cuma

Estetik Uzmanlarından Tavsiyeler

- Bu işlem için aday mısınız? Siz genel sağlığı olmalıdır. Siz sigara ya da komplikasyon riski sizi olabilecek diğer sağlık problemleri açısından herhangi bir sınırlama olmalıdır.

- Bu kozmetik cerrah kendi öğretim, eğitim ve tecrübeye dayalı hizmet sunmak için nitelikli midir?Profesyonel son teknolojileri eğitimi takip var mı?

- Sizin için bu prosedürün gerçekçi sonucu nedir? Bu önemlidir. Sen hissediyorum ve işlem tamamlandıktan sonra gibi muhtemelen ne olduğunu anlamak gerekir. Bu bilgi olmadan bu prosedür girmeyiniz.

- Ne ne olacak? Bu prosedürü nasıl çalıştığını anlamanız gerekir. Ayrıca implant boyutları hakkında kararlar ve iyileşme süreci hakkında bilgi edinmek gerekir.

- Süreci ile ilgili maliyetler hakkında bilgi edinin. Ayrıca içine gidiyor karşılaştığı herhangi bir risk anlamak tam gerekir.

Meme büyütme güvenli ve kalıcı bir şekilde bakmak geliştirmek için sizin için en iyi fırsatlardan biri olabilir. Birçok kişi için, bu güveni arttırmak ve vücudunuz hakkında iyi hissetmek için ideal bir yoldur. Eğer ileri gitmek için bu kararı vermeden önce Ancak, doktorunuz ile seçenekleri hakkında konuşmak için bir danışma kurmak. İlerlemek Sizden önce iyice süreci ve prosedürü tanıyın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder