12 Haziran 2012 Salı

Estetik Cerrahi Doktorlardan Yabana Atılmayacak Tavsiyeler


Eğer meme implantları düşünüyorsanız size kurtarma için zaman çizelgesi anlamak gerekir. Çoğu zaman doktorların bu seçmeli kozmetik cerrahi işlem sonrası iyileşme süresi en aza indirmek. En iyi sonucu istiyoruz ve sorunları ve komplikasyonları önlemek istiyorsanız, size iyileşme süresi nasıl olacak gerçekçi ve güvenli bir fikir gerekir. Aşağıda seni beklediğiniz gereken gerçekçi bir muhafazakar güvenli bir tahmin vermek için çalıştık. Ameliyattan bir gün sonra işe geri dönmek için beklemeyin lütfen. Bazı çok kötü sonuçları olan bu deneyin.

Meme implantları ile meme büyütme kurtarmak için kurtarma zaman çizelgesi oldukça çeşitli faktörlere bağlı olarak değişir:

· Göğsünüze implant yerleştirilir nerede - bunun altında ya da göğüs kası bitti. Göğüs kasının altında Estetiği fazla ağrı neden olur ve iyileşme sürecini uzatır. Ancak alt kas yerleştirme avantajları vardır.

O Sağlık ve fiziksel - fiziksel uyum ve mükemmel sağlık çok daha hızlı büyütme kurtarmak hastalar
Meme büyütme için kullanılan göğüs implant · boyutu - çok büyük implantların daha fazla cerrahi diseksiyon gerektiren ve bu nedenle ameliyat sonrası rahatsızlığı artırmak ve kurtarma uzatmak.

· Sizin ağrı toleransı - ağrı toleransı farklı bireyler arasında büyük ölçüde değişir. Yüksek olursa ağrı toleransı daha hızlı kurtarma.

Büyütme aynı zamanda yapılan bir asansör iyileşme süresini uzatacaktır sahip -. · Asansör aynı operasyonda yapıldı mı

· Meme implant yerinden egzersizleri kullanımı - benim deneyim göğüs implant yerinden egzersizlerin erken kurumu ağrıyı azaltmada, ve nihai sonucu iyileştirilmesi, meme implantları sonra hızlı çözümünde en önemli faktördür.
Eğer önceden doğum yapmış · olsun - büyütme daha çabuk iyileşebilir eğilimindedir önce önce doğum yapmış kadınlarda, daha az rahatsızlık ve daha büyük implant tolere edebiliyoruz. Meme önceden gebelik ile genişletilmiş oldu gibi bu mantıklı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder