6 Haziran 2012 Çarşamba

Estetik Cerrahi Öncesi

Kirpik uzantıları gözlerinizi ön plana çıkarmak ve onları güzel görünmesini sağlayabilirsiniz. Kullanılabilir kirpik uzantıları temelde iki türü vardır. Birinci ve daha fazla tercih edilen tür tek tek kirpik oluşumudur. Bu tür, hem kalın hem de ince saçlar kirpik uzatmak için kullanılır. Uzatma diğer tür fişekleri olarak bilinen bir araya düğümlü 3 ila 5 ipliklerini, oluşmaktadır. Fişekleri kirpiklere daha fazla yoğunluk sunabilir karşın, sık sık yapay görünür ve rahatsızlık hissediyorum.

Bireysel kirpik uzantıları en otantik ve doğal bir görünüm sağlar. Onlar çok zaman alan bir süreci, her kirpik bir defada bir serilir. Uzatma kirpik birer doğal kirpik birine yapıştırılmış, ve her oturum yaklaşık iki saat sürebilir. Bakımlı Eğer kendi kirpik sonunda düşer için kadar uzatma kirpik doğal kirpik üzerine kalacaktı. Yanlış kirpik doğal kirpik biraz daha fazla ağırlığa sahip ve bu yüzden ona bazı stres ekleyebilirsiniz.

False ince çeşitliliği daha otantik görünüyor kirpikler ve kalın olanlardan daha ağırlık açıkçası daha hafiftir. Eğer 40 hakkında her gözün üzerine kirpikleri yatıyordu zaman, doğal görünümlü kirpikleri kalın ve tam bir çizgi olacaktı. Ve karıştırıp kalın ve ince maç kalınlığı ve ağırlığı arasında bir denge sağlamak için kirpikleri.

İşaret fişekleri bireysel kirpiklere kadar iyi değildir. Bunlar doğal olarak görünmüyor ve çoğu zaman kendi zarar kirpikleri neden olabilir. Fişekleri birlikte düğümlü birkaç iplikçikleri yapılmış olduklarından, sert, bebek gibi görünüme sahip olabilir. Eğer kirpiklerine fişekleri giyen alışmak için oldukça zaman alabilir. Onlar da daha ağırlaşır ve bireysel kirpiklere daha giymek için daha az rahat. İşaret fişekleri doğal dışarı yank eğilimi zaman içinde kirpiklere sahip. Eğer kirpikler çok seyrek hattı varsa fişekleri hepsini çekin Yani, bütün bunların sonunda kaybedebilirsiniz.

Eğer kirpik uzantıları giydiğinizde akılda birkaç şey taşımaları gerekir:

• Herhangi bir nedenle gözlerinizi ovalayın asla
Senin yerine kirpik yapıştırıcı tutarak kaybolabilir gibi • Bir yağ bazlı ürün kullanmak gerekir
Pamuklu uzantısı yakalanmak gibi sizin göz makyajı temizlerken • Kendine iyi bak kirpiklerinize almalı
• Sen yüz üstü uyku veya uyku maskesini giymek gerekir
• Sen yine de ihtiyacınız olmayabilir rimel, kullanmamalısınız

Sizin kirpik uzantıları en iyi sonuçları almak için iyi eğitimli ve sertifikalı profesyonel tarafından eklenen emin olun. Bu bakım için geri dönmek zorunda kalabilirsiniz. Ayrıca, yerine yapay eklentiler kullanarak sizin doğal kirpiklerinizi daha iyi büyümek yapmak ürünleri kullanma seçeneği, düşünebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder