6 Haziran 2012 Çarşamba

Bir Estetik Doktor Nedir?

Insanlar genç görünüşleri, doğru cilt problemleri, korumak ve onların görünüş değişiklik yapmanıza yardımcı uzmanlaşmış doktorlar için yüzen birçok terim vardır. Kozmetik cerrahlar, plastik cerrahlar ve şimdi estetik doktoru sahneye geldi bulunmaktadır. Ne kozmetik veya plastik cerrahlar bir onları farklı kılan, hangi servislerin bu doktorlar tarafından sağlanmaktadır? Okuma tutun ve hemen şimdi bu cevaplar olacaktır.

Bir Estetik Doktor nedir?

Estetik bir doktor da non-invaziv ve minimal invaziv prosedürler uzmanlaşmak bir plastik cerrah farklıdır. Bir plastik cerrah cilt halinde kesilmiş ve vücudun kalıcı yapısal değişiklikleri yapmak için eğitilmiş olsa da, estetik bir doktor vücuttaki geçici, uzun süreli ve bazen kalıcı değişiklikler yapmak için daha az invazif işlemler kullanmak için eğitilmiştir.

Onlar tarafından sağlanan hizmetler plastik cerrahi prosedürleri çok daha az riskli olma eğilimindedir. Siz hataları veya kalıcı olarak cildinize zarar veya kötü görünmesi berbat ameliyatları daha az risk vardır. Sonuçlar zamanla daha iyi sonuçlar gösteren birçok prosedürleri, genellikle acil vardır.

En estetik prosedürlerin kısa bir süre içinde yapılır, böylece onları yapmak ve günlük yaşam hakkı geri dönebilirsiniz. Eğer plastik cerrahi ile yaptığınız gibi toparlanma uzun süre yok, ve cilt bu işlemler ile oyulmuş edilmezse bu yana çok az ağrı var.

Dezavantajı, genellikle tam sonuç estetik işlemler ile elde edilebilir önce birden fazla tedaviler için geri dönmek zorunda olduğunu. Birçok işlemlerinin yanı sonuçları korumak için zamanla rötuşlar gerektirecektir.

Bir Estetik Doktor Hizmetleri

Onlar lazer teknolojisi, dolgu maddeleri ve vücudun dıştan dışa içine kesmeden vücudun iç değişiklikleri yapar, diğer invaziv olmayan ekipman ile çalışmak. Aksine yüzünüze veya vücudun diğer alanlarında açık kesim daha, onlar el lazer ışık cihazları ve iğneler ile çalışacaktır.

Ancak, estetik bir doktor tarafından yapılan işlemlerin çoğu bir plastik cerrah tarafından gerçekleştirilen daha invaziv prosedürler ile benzerdir. Örneğin, bir anlık Facelift, bir popo kaldırma, hatta göğüs büyütme alabilirsiniz. Ayrıca, cildinizin tonunu bile dışarı egzama ve akne tedavisi ve yanık ve yara tedavi edebilir. Ayrıca saç seyrelmesi ile çalışabilir, ve dolgular ile vücut şekillendirme inanılmaz popüler hale gelmektedir.

Bir Estetik Doktor ihtiyacınız var mı?

Estetik prosedürlerin dış görünüşleri ile mutsuz herkes için değerlidir. Eğer kırışıklıkları ve çizgileri endişe veya sadece meme kalıcı emzirme gelen sönük değil emin olmak istiyorsanız, bir estetik doktor hizmetleri uygun bulabiliriz. Neredeyse seni sevmiyorum ki sizin görünüşü hakkında bir şey estetik prosedürleri ile değiştirilebilir. Sadece yerel alanda bir yüksek eğitimli estetik doktoru bulmak ve konsültasyon için gitmek gerekir. Eğer, şiddetli akne, yanık ya da yara izi ile ilgileniyor bile daha riskli plastik cerrahi gerçekleştirmeden önce, onlar danışılmalıdır.

IPL tedavisi konusunda uzmanlaşmış Singapur Estetik doktoru.

Web sitenizde bu makale yayınlamak, ya sürece kaynak kutusu ve makalenin içeriğini korumanız gibi, arkadaşlarınıza göndermek için çekinmeyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder