6 Haziran 2012 Çarşamba

Estetik Uzmanları

Eğer meme görünümü ile ilgili sorunları varsa, o zaman bir meme dikleştirme ya da meme büyütme ihtiyacı konusunda soru ile kurulacaktır. Onlar meme görünümünü iyileştirmeyi hedefleyen iki yana nasıl faydalar birini ya da diğerini verecektir bilmem. Kullanıcı iki spesifik özellikleri hakkında daha iyi anlamak için bunların her birinin üzerinden gidelim.

Meme Dikleştirme

Bu, yaş olarak yirmili göğüslerinin hoppalık korumak için fiziksel olarak mümkün değildir. Sonunda, sarkma ve ağırlık çoğu kadın memnuniyetsiz ya da bakmak nasıl bilinçli olmaya bırakarak ölmek sarkar. Bu olay tıbben ptozis denir. Bu tür sorunları için ne cerrahlar çoğu bunu öneririm bir meme dikleştirme ameliyatı olacaktı.

Olan göğüsler önemli nedeni, hamilelik, yaşlanma ya da kilo kaybı sarkık etmiş olan ve sıkılığını yoksun olduğunu göğüslere sahip olanlar için, bu işlemden fayda büyük olasılıkla. Bu aşırı doku ve deri keserek yapılan ve overstretched ligamentler düzeltir edilir. Buna ek olarak, bir meme asansör da meme areolar kompleksi (NAS) artırır ve yüksek bir noktada düzenlenmiştir. Bu da canlılık geri yüklemektir.

Meme dikleştirme ameliyatı, tam meme dikleştirme ve modifiye meme dikleştirme yaklaşımları iki türü vardır. Hem daha az invaziv olması ikincisi ile, kesi planı açısından farklıdır, ancak daha az değişikliklerle.

Yani temelde ne bir meme dikleştirme yok olduğunu göğsünüze it up Perks. Ne zaman bir daha fit ve genç büstü verir.

Meme Büyütme

De büyük göğüs ölçüsüne sahip olmayanlar için, meme büyütme sorunu düzeltmek için en iyi cerrahidir. Ya silikon veya serum fizyolojik yapılan implantların kullanımı ile, stratejik bir konumda kesi ile göğüs cebinde eklenir.

Bu prosedür onlara, toplam vücut geliştirmeye yardımcı olarak kadınların daha güvenli hale dolgun ve daha büyük büstü boyutunu verir. Ancak mutlaka görünüyor değiştirmek, ya da başkalarının size görünebilir şekilde değiştirebilirsiniz, ancak vücudunuzun artırabilirsiniz değil.

Dolgun göğüs sahip olmak istiyorum, ama gerçekçi beklentilere sahip olanlar kadınlar bu işlem için mükemmel aday olarak kabul edilebilir.

Bir meme büyütme sarkmış göğüsleri kaldırmak veya yakın bunları bir araya getirmek ancak gelişmiş meme projeksiyonu ile daha sıkı hale getirecek değildir.

Gördüğünüz gibi her iki işlemin avantajlarını kendi seti var ve bu konuda iyi bir şey aslında bu iki tek oturumda yapılır sahip olmanızdır. Meme implantları ile yerleştirilir, onlar da daha iyi bir genel görünüm vererek daha uygun bir konuma kaldırılabilir. Ama siz özel olarak istediğini elde emin olmak için, iyi bir cerrah bulmak için zaman ayırın. Bu beceri, uzmanlık ve büyük oranda göğüs implant ameliyatı sonucu belirler doğru estetik bir gözdür.

Biz meme büyütme ve meme dikleştirme hem de göğüslerinizin üzerine kendi büyü yapabilir olduğunu söyleyebiliriz, ama baktığım şekilde artırmada tamamen kullanılabilir.

Etkileyici sonuçlar kılacak dair güvenilir hizmet için, Saygısı Kozmetik Studio cerrahlar sadece çok yetenekli ekip güveniyorum. Biz bölgede sadece en iyi cerrahi kozmetik hizmeti sunmak bizim en öncelikli olun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder