6 Haziran 2012 Çarşamba

Bir Estetik Doktor Hile Nedenleri

Tüm dünyada kadın ve erkek aile hekimi ve jinekolog olarak elinizin altında sadece yakın estetik doktoru tutmak değildir. Plastik cerrahi lüksüne sahip olabilir edenler ile popüler eskiden olduğu gibi, estetik işlemler bunlar haline kaç yaşında olursa olsun bakmak ve onların mutlak iyi hissetmek isteyen insanların artık popüler. En bile yaşlanma belirtileri gösteren ciddi başlamadan önce, estetik doktorları görmeye başlıyor ve bunun için iyi bir neden yoktur.

Ardından birçok kişi bugün estetik bir doktora gidin sebeplerinden sadece beş vardır. Bu nedenlerden biri de yakın gelecekte doktoru görmek için sıraya bulabiliriz.

# 1: Göz ve ağız çevresinde görünmeye başlıyor Çizgiler ve kırışıklıklar.

Bu sayı plastik cerrahlar görmek için kullanılan bir nedeni insanlar ve şimdi de insanların estetik doktorunuza gidin ana nedenlerinden biridir. Kırışıklıkların giderilmesi ve ince çizgileri düzgün birçok basit, noninvazif prosedürler vardır. Bu gerçek yaşınızı meydan okuyan bir taze, daha genç bir görünüm bırakır. Her şey çok az ağrı ile, yarım saat veya daha az yapılan ve bir şey daha sonra yaptıktan belirtileri olmaksızın edilir. Onu halletmek ve günlük hayatınıza geri dönün. Kimse senin sırrını bilmek zorunda!

# 2: Cilt silah altında veya vücudun diğer alanlarında, yüzünde sarkmaya başlıyor.

Basit estetik prosedürler da artık yüzüne veya başka bir yerde gövdesi üzerinde sarkmasını cilt pekiştirmek için kullanılır. Dolgu maddeleri dışında, lazer tedavileri genellikle bu amaçla kullanılırlar.

# 3: annelik doğum, emzirme, ve diğer talepler sarkmış göğüsler veya şekilsiz neden olmuştur.

Gövde dolgu maddeleri artık meme restorasyonu için kullanılabilir. Bu pahalı ve riskli meme implantı ve geliştirme yöntemlere alternatif verir inanılmaz bir atılım. Kadınlar artık kaldırın ve dikmek göğüslerini daha az riskli bir şekilde ve sıklıkla implantlar alıyorsanız daha az pahalı olabilir. Bu da meme restorasyon isteyenler için harika bir başlangıç ​​noktasıdır. Hatta mükemmel bir şekil oluşturmak için daha önemli plastik cerrahi prosedürleri ile kombine edilebilir.

# 4: Selülit bacaklar, arka uç, ya da vücudun diğer bölgelerine arka devralıyor.

Botox bile selülit kurtulmak etkili olduğu kanıtlanmıştır. Aslında, birçok plastik cerrahi selülit daha kötü yapabilir! Bu kadar çok insan şimdi en azından kendi selülit azaltmak için estetik bir doktora dönüm nedeni budur.

# 5: Saç ince ve süresi ile daha ince oluyor.

Tüm estetik doktorlar uygun eğitim ve saç seyrelmesi olan deneyime sahip, ancak eğitim almış, şimdi sıcak talep değildir. Kadınlar ve erkekler artık sadece estetik işlemleri tam ve doğal tutmak için kullanılabilir beri saç, dışarı incelme olduğunu kabul etmek zorunda.

Bu insanlar bugün estetik doktorlar gördüğünüz sadece beş nedeni vardır. Ciddi, akne izi, yanık ve arife dahil olmak üzere diğer birçok nedeni bulunmaktadır.

Singapur estetik hekim ulthera tedavisinde uzmanlaşmış. Burada ulthera Facelift tedavisi hakkında daha fazla bilgi edinin.

Web sitenizde bu makale yayınlamak, ya sürece kaynak kutusu ve makalenin içeriğini korumanız gibi, arkadaşlarınıza göndermek için çekinmeyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder