25 Haziran 2012 Pazartesi

Estetik Cerrahi Bayan Doktorları

Daha önce de değindiğim, normal liposuction yolu lazer edebiliyoruz yağ hücreleri ortadan yapmadı. Ancak, bir kez bu lazerler onlar asla şişmanlamak edemiyoruz, yani hiç rejenere veremiyoruz yağ hücreleri serbest.

Yağ hücrelerinin kaybetme avantajına sahip edememek olarak, bir potansiyel olarak kilo kaybı dikkate alarak cerrahi müdahale ile bitmiş yapabiliyor. Gerçekten kişinin rakam pekiştirmek için zaman alacak olsa da, önemli ölçüde lazer liposuction sonrası geliştirilmiştir. Egzersiz ve geliştirilmiş yeme alışkanlıkları ile söz değil, gerçekten kalıcı şekil değiştirme olanağına sahip olabilirsiniz.

Eğer sadece kilo bir toplu kaybetmeye arıyorsanız Tabii ki, lazer liposuction etkili değildir. Lazer liposuction tedavisi için bir aday zaten kilo kaybetme sürecinde olduğunu ve kilo kaybı hedefi son 30 £ içinde bir yerde olması gerekiyor. Eğer kilo daha büyük bir anlaşma kaybetmek isteyen varsa, odak kesilerden yağ daha büyük bir bölümünü kaldırmak için gücü olan daha geleneksel liposuction doğru eğilmek gerekir.

Lazer liposuction ile ilgili hatırlanması gereken son şey, tam olarak yapmak için hazırlanması gerektiği bir seçim olmasıdır. Yan etkileri aslında olumsuz olmasa da, sen cerrahi desteğin yardımı ile görünümü değişiyor ve zihinsel kararınızı kadar fiziksel olarak hazır olmak gerekir. Birçokları için, orada karar vermek çok zor değildir, ama sadece en tatmin edici bir deneyim mümkün var ve bu yüzden emin olmak istiyorum. Bunun dışında, korkmayın, ve yeni bir form uzakta yangın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder